2012-03-10 08:05:12• hírek • Szatmár.ro

Napi horoszkóp: Halak - társra mindig szüksége lesz

Napi horoszkóp március 10-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Magányosnak érezheti magát ezen a hétvégén. A magány azonban segítője is lehet abban, hogy magára találjon végre. A sok lótás-futás, a folyton változó célok szétszórttá tették. Szedje össze magát! Legyen szilárdabb!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nehezen viseli a változásokat, pedig minden változás a javára szolgálhat mostanában. A környezetében, a munkahelyén és az otthonában is elviselhetetlen dolgok (is) vannak. Ezeket kellene kiküszöbölnie. Higgyen benne, lehetséges!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Talán jobban át kellene gondolnia a céljait. Nagyon sok mindent akar, és a sokféle út, amin jár, zilálttá teszik lelkét. Ragaszkodnia kellene egyhez, és azt következetesen végig vinni. Különben tényleg semmibe hull minden tette.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Az irigység, amivel szembesülhet ma, elszomorító. De nem éri meg az időpocsékolást foglalkozni vele. Sokan vannak ön körül, akik őszintén szeretik és tisztelik. Ők sokkal több figyelmet érdemelnek, mint az irigyei.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Kettősségre hajló természetével ma szörnyen zavarba hozhat valakit. Szép szavakkal, szinte hízelgőn kezdi, a végén mégis az elevenére tapint. Ha nem akarja, hogy ezt bántásnak érezze az illető, akkor mondja is meg neki.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ez a hétvége nagyon jó alkalmat teremthet a lustálkodásra. Ha munkahelyi kötelességei, vagy felhalmozódott teendői miatt ezt megtagadja magától, akkor annak könnyen kimerülés lehet a vége. Legalább este pihenjen le korán.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.


A mostanában a magánéletében tapasztalható nehézségei mind a múltban gyökereznek. Sőt, talán nem is az ön múltjában. Mindannyian generációkra visszamenő mintákat őrzünk lelkünkben. De korántsem lehetetlen megváltoztatni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.


Utazásra vágyna, de alighanem jobb lenne pár nappal még elhalasztania. A Plútó és a Merkúr kedvezőtlen fényszöge balesetveszélyt, vagy túl sok kalamajkát jelez. Pihenjen, és foglalkozzon inkább az otthoni dolgaival.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ön könnyedén az ujjai közé tudja csavarni az embereket. Kedvességét néhányan hajlamosak képmutatásnak érezni. Azért ne legyen bunkó, hogy meggyőzze őket. Végül is mindenkinek joga van azt gondolni, amit akar. Nevessen, és szeressen!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Váratlan látogató borzolhat fel önben elfeledettnek vélt emlékeket, hangulatokat. Talán azt hitte, lezárta már életének ezt a szakaszát. Ha valóban csak fájdalmat érez, akkor tényleg be kellene fejezni. Itt az idő az örömre!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Anyagi élete végre kedvező fordulatot vehet a pénzügyek házába lépő Neptunusznak hála. Használja ki az eljövendő kedvező időszakot az otthona felújítására. Tervezze meg már most, amit nyáron el akar végeztetni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Társra mindig is szüksége lesz. És nem csak, mint gondjai megoldójára, mint támogatóra gondoljon rá. Ennél ő sokkal többet jelent. Lelkének része, aki elhordozza azokat a dolgokat, amit ön megtagad magában. Az árnyéka önnek.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: